Επικοινωνία:   τηλ: 210.555.1622   ·   fax: 210.555.1623

Τηλεχειριστήρια για γκαραζόπορτες

Ένα τηλεχειριστήριο είναι, με διαφορά, ο πιο εύκολος τρόπος να χειριστούμε την γκαραζόπορτά μας. Αυτό, σε συνδυασμό και με το μικρό κόστος, έχει κάνει τα τηλεχειριστήρια εξαιρετικά δημοφιλή. Υπάρχουν, χωρίς υπερβολή, χιλιάδες διαφορετικά μοντέλα τηλεχειριστηρίων στην αγορά. Τα κύρια τεχνικά χαρακτηριστικά ενός τηλεχειριστηρίου έχουν να κάνουν με το σε ποιά συχνότητα λειτουργεί (υπάρχουν συγκεκριμένες συχνότητες στις οποίες επιτρέπεται να λειτουργούν συσκευές όπως τα τηλεχειριστήρια) και τι είδους κωδικοποίηση χρησιμοποιεί (που ουσιαστικά σημαίνει “τι γλώσσα μιλάει” το τηλεχειριστήριο).

Το τηλεχειριστήριο, όταν πατάμε ένα από τα κουμπάκια του, αρχίζει να εκπέμπει, στην συχνότητα και με την κωδικοποίηση που λειτουργεί, ένα σήμα. Ο πινακοδέκτης ελέγχου λαμβάνει αυτό το σήμα και προσπαθεί να την αποκωδικοποιήσει (δηλαδή να διαπιστώσει τι του “λέει” το τηλεχειριστήριο). Εάν ο πινακοδέκτης διαπιστώσει πώς πρόκειται για κάποια από τα σήματα στο οποίο πρέπει να ανταποκριθεί (εάν δηλαδή το σήμα από το συγκεκριμένο κουμπάκι του τηλεχειριστηρίου είναι “καταχωρημένο”/“αποθηκευμένο” στην μνήμη του) τότε ανταποκρίνεται ανοίγοντας, σταματώντας ή κλείνοντας την γκαραζόπορτα, ανάλογα με το σε τι κατάσταση βρισκόταν πριν πάρει την εντολή.

Μπορούμε επίσης να συνδυάσουμε ένα τηλεχειριστήριο με έναν δέκτη τηλεχειρισμού ώστε χρησιμοποιώντας το ίδιο τηλεχειριστήριο που ελέγχει την γκαραζόπορτά μας να ελέγχουμε και άλλες συσκευές (συναγερμούς, φωτισμό και διάφορους άλλους αυτοματισμούς) ή ακόμη και γκαραζόπορτες άλλων κατασκευαστών, ώστε να μην χρειάζεται να κουβαλάμε πολλά τηλεχειριστήρια.Τηλεχειριστήριο Autotech SM50P

Τηλεχειριστήριο Autotech SM50P

  • Συχνότητα λειτουργίας: 433.92 MHz
  • Κωδικοποίηση: Autotech 24bit
    ( μπορεί επίσης να αντιγράψει, χωρίς χρήση αντιγραφικού μηχανήματος, τηλεχειριστήρια σταθερού κωδικού 12bit με συχνότητα λειτουργίας 433.92 MHz )

Τηλεχειριστήριο κατάλληλο για χρήση με συμβατούς πινακοδέκτες και δέκτες τηλεχειρισμού, όπως αυτοί της εταιρείας Autotech.

Μικρό, πρακτικό και αξιόπιστο. Ένα από τα πλέον διαδεδομένα τηλεχειριστήρια της Ελληνικής αγοράς.

Τιμή προϊόντος Τηλεχειριστήριο Autotech SM50P
Τιμή λιανικής: € 15 ανά τεμάχιο
Στην τιμή περιλαμβάνεται ΦΠΑ 23%.  

/ τηλ: 2105551622 / / fax: 2105551623 / / Ωράριο λειτουργίας: από Δευτέρα έως Παρασκευή (εργάσιμες ημέρες - εκτός διακοπών και αργιών) - από 9 το πρωί έως 7 το απόγευμα (09:00-19:00) /